ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Τα προϊόντα της παραγγελίας του πελάτη αποστέλλονται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στo periptosares.gr.
Ο χρόνος παράδοσης που μπορεί να αναφέρεται στην επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας είναι κατά προσέγγιση.
Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας των πελατών μας μέσω κάποιας υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Το periptosares.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης της, που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία (απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος και φυσικές καταστροφές, προβλήματα των προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις που αλλάζουν το καθεστώς των συναλλαγών) και θα δικαιούται, όταν αυτό συντρέχει, παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.
Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Για την αποστολή χρησιμοποιούμε την Γενική Ταχυδρομική Courier & άλλη μεταφορική εταιρία.

Tα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες.

Ο πελάτης θα ενημερώνεται από το periptosares.gr μέσω τηλεφώνου ή μέσω email μόλις ληφθεί η παραγγελία.
Σε περίπτωση μη παραλαβής εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Το periptosares.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Πώληση

Μη διαθέσιμο

Εκτός στοκ