ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικά
Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε και συμφωνείτε με τους όρους χρήσης, καθώς η ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής προϋποθέτει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

Συναλλαγές
Το periptosares.gr είναι υποχρεωμένο να ενημερώνει και να παρέχει σαφή πληροφόρηση των παρακάτω στους πελάτες του, πριν την ολοκλήρωση ή κατά την διάρκεια της συναλλαγής.
Η ενημέρωση γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας, ή μέσω τηλεφώνου, ή μέσω e-mail.
Το periptosares.gr έχει κάθε δικαίωμα να ακυρώσει μια παραγγελία ή πώληση για οποιοδήποτε λόγο σε οποιοδήποτε στάδιο της συναλλαγής με τον πελάτη.

Πνευματική ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο των σελίδων του ιστότοπου (www.periptosares.gr) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του και προστατεύεται από την Ελληνική, κοινοτική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Το periptosares.gr υπόκειται στην Ελληνική νομοθεσία. Οι χρήστες του ιστότοπου εκτός Ελλάδος οφείλουν να είναι ενημερωμένοι και να συμμορφώνονται με αυτή.
Οποιαδήποτε εμπορική ή μη χρήση του περιεχομένου επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης συναίνεσης του periptosares.gr ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Χρήση ιστοσελίδας
Τα άρθρα, και τα δεδομένα που αναρτώνται σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο δεν αποτελούν καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Οι χρήστες αυτού του διαδικτυακού τόπου αναλαμβάνουν την ευθύνη για την χρήση του περιεχομένου, και το periptosares.gr δέν φέρει καμία ευθύνη και καμία υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ηθική βλάβη ή ζημία μπορεί να προκαλέσει η χρήση του περιεχομένου.
Οι σελίδες του ιστότοπου periptosares.gr μπορεί να περιέχουν συνδέσμους που οδηγούν σε άλλους διαδικτυακούς τόπους. Αυτοί οι διαδικτυακοί τόποι δεν ελέγχονται από το periptosares.gr και το periptosares.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύπτει ύστερα ή κατά την μεταφορά των χρηστών στους τόπους αυτούς.
Το periptosares.gr δεν φέρει καμμία ευθύνη, σε καμμία περίπτωση για υλικές ζημίες ή οτιδήποτε σωματική ή υλική βλάβη προκληθεί είτε από την χρήση των προϊόντων που εμπορεύεται, είτε από την χρήση των υπηρεσιών που παρέχει.

Προσωπικά δεδομένα
Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν οι χρήστες χρησιμοποιούνται από το periptosares.gr μόνο για την ολοκλήρωση των συναλλαγών στα πλαίσια του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως και για στατιστικούς λόγους.

Ασφάλεια
Με πρωτόκολλο SSL.
Το πρωτόκολλο SSL , είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών.

Αποστολές
Τα προϊόντα της παραγγελίας του πελάτη αποστέλλονται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στo periptosares.gr.
Ο χρόνος παράδοσης που μπορεί να αναφέρεται στην επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας είναι κατά προσέγγιση.
Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας των πελατών μας μέσω κάποιας υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Το periptosares.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης της, που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία (απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος και φυσικές καταστροφές, προβλήματα των προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις που αλλάζουν το καθεστώς των συναλλαγών) και θα δικαιούται, όταν αυτό συντρέχει, παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.
Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.
Για την αποστολή χρησιμοποιούμε την Γενική Ταχυδρομική Courier & άλλη μεταφορική εταιρία.
Tα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες.
Ο πελάτης θα ενημερώνεται από το periptosares.gr μέσω τηλεφώνου ή μέσω email μόλις ληφθεί η παραγγελία.
Σε περίπτωση μη παραλαβής εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Το periptosares.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Διαθεσιμότητες
Η διαθεσιμότητες αναφέρονται συγκεκριμένα για όλα τα προιόντα. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρχει πλέον διαθεσιμότητα σε κάποιο προιόν ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα τηλεφωνικά ή μέσω email, το periptosares.gr δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.

Παραλαβή
Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου του.
Παραλαβή προιόντων μέσω του φυσικού καταστήματος προς το παρόν δεν μπορούν να γίνονται.

Πολιτική επιστροφών
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος έχει συσκευασία κατεστραμμένη, ο αγοραστής οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, είτε να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με το Periptosares.gr. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον αγοραστή. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν, κατά τον χρόνο που συμφωνήθηκε κατόπιν της συνεννόησης με τo Periptosares.gr , τότε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση.
Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προιόν και την πλήρη συσκευασία του. Eπιστροφή χρημάτων στον αγοραστή θα γίνεται με επιμέλεια τoυ Periptosares.gr. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον αγοραστή.

Ελαττωματικά προιόντα
Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα χωρίς επιβάρυνση να απαιτήσει από τον προμηθευτή, διόρθωση ή αντικατάσταση, ή να μειώσει το τίμημα, ή να υπαναχωρήσει από την σύμβαση πώλησης εάν η επισκευή ή η αντικατάσταση του εκάστοτε προιόντως είναι αδύνατη ή δυσανάλογη σε σχέση με την αξία του, ή να απαιτήσει αποζημίωση, εφόσον το προιόν που αγόρασε παρουσίασε πραγματικό ελάττωμα, ή δεν είχε την συμφωνημένη ιδιότητα ή δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή που έχει γίνει από τον πωλητή ,στον αγοραστή.
Εάν το ελάττωμα παρουσιάζεται μέσα στους έξι (6) πρώτους μήνες από την αγορά το βάρος απόδειξης έχει ο προμηθευτής. Μετά τους έξι μήνες και μέχρι τα δύο έτη από την αγορά το βάρος απόδειξης φέρει ο αγοραστής.
Η επιστροφή προϊόντων τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά θα γίνεται αποδεκτή σύμφωνα με τους ειδικώτερους όρους που θέτει ο εκάστοτε κατασκευαστής του πωληθέντος. Το προϊόν θα πρέπει να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν καθώς επίσης και την πλήρη συσκευασία του. Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού εξ αρχής προϊόντων (DOA), και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από το Periptosares.gr, η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται με επιμέλεια τoυ Periptosares.gr.

Υπαναχώρηση
Ο αγοραστής δικαιούται να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης και παραλαβής των πωληθέντων προϊόντων, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και το κόστος επιστροφής του είδους.

Εγγύηση προιόντων
Σε όλα τα εμπορεύματα προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή.
Κατά την πώληση, ο προμηθευτής οφείλει να ενημερώνει τον αγοραστή για την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος και να παρέχει στον αγοραστή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρησή του. Από τα ανωτέρω εξαιρούνται τα προϊόντα που είναι απλά, κατά την κατασκευή, τη χρήση και τη συντήρηση τους, εφόσον, για τα προϊόντα αυτά δεν παρέχονται από τον κατασκευαστή οδηγίες σε οποιαδήποτε γλώσσα. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.
Ο αγοραστής δικαιούται να ζητήσει επιδιόρθωση εφόσον το προιόν εμφανίσει ελάττωμα κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης. Επίσης δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου.
Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο αγοραστής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.

Τρόποι πληρωμής
Στο Periptosares.gr μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:
1. Μέσω Paypal. (λογαριασμού paypal ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας)
Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας με ανακατεύθυνση στον ιστότοπο της Paypal.
2. Με αντικαταβολή.
Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier με την παράδοση της παραγγελίας σας χωρίς επιπλέον χρέωση.
3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Ο λογαριασμός είναι στην τράπεζα Alpha Bank και στην τράπεζα Eurobank, και η κατάθεση μπορεί να γίνει και μέσω e-banking. Τα στοιχεία του λογαριασμού θα εμφανιστούν κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Στοιχεία Εταιρείας:
Periptosares.gr
Αγίου Κωνσταντίνου 59 Εύοσμος.
Τηλέφωνο: 6979247180
email: periptosares@gmail.com
ΑΦΜ: 046981927
Δ.Ο.Υ.: Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης
Υπεύθυνος: Κουπαρανίδης Απόστολος

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά τις συναλλαγές σας με το Periptosares.gr, επικοινωνήσετε μαζί μας, στο τηλέφωνο 6979247180 και στο email periptosares@gmail.com.

To periptosares.gr δικαιούται να αλλάξει τους παραπάνω όρους χρήσης οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

Πώληση

Μη διαθέσιμο

Εκτός στοκ